pátek 3. ledna 2014

Hotel Plejsy

V krásném prostředí Spiše a Malého Slovenského ráje Vás vítá hotel Plejsy s neopakovatelnou atmosférou a výhledem na štíty Tater.Tento kraj svým kouzlem, kontrastem údolí, vysokých štítů, zelených luk, a pastvin, splní očekávání a přání i nejnáročnějšímu návštěvníkovi v kterémkoliv ročním období..Dokáže být chladnou zimní krajinou a rájem lyžařů a vzápětí se změní na dojímavou arénu rozmanitých barev a vůní, které nás provázejí na toulkách turistickými stezkami.Při procházkách historickými zákoutími blízkého okolí se pokocháte krásou Spiše, Spišského podhradí, Spišského hradu a zároveň načerpáte nové síly,nebo strávíte chvíle oddechu.Překrásnou přírodní scenérii tohoto kraje doplňuje moderní nově postavený hotel Plejsy s ubytovací kapacitou 186 lůžek v 45 dvoulůžkových pokojích, 15 apartmánech, včetně 30 přistýlek. A to nejen architektonicky. Ale i svými profesionálními službami a individuálním přístupem ke každému hostu s ohledem na jeho potřeby a požadavky.Pokud si tedy chcete vychutnat okolní přírodu a prostředí v dostatečném komfortu a se službami na úrovni, hotel Plejsy je tou správnou volbou. Hotel je přitom svou vybaveností velmi vhodný i pro rodiny s dětmi. Samozřejmostí je skvělý šéfkuchař, odborník na chutnou domácí kuchyni, ale v nabídce hotelu jsou i balíčky produktů zaměřené na relax a regeneraci organismu.

Požitek Vám zaručí Vital ISIS Paradise - vnitřní komplex zaměřený na regeneraci a načerpání nových sil - vnitřní bazén, whirlpool, finská, parní, bylinková a infra sauna, Kneippova koupel,.namáhané a unavené svaly, možná i z dlouhého sezení před počítačem, si nechte promasírovat ve vířivce nebo si zaplavte v bazénu. Osvěžte se na vodní cestě a pospěte si v tepidáriu. A zakončete to klasickou nebo sportovní masáží. Jste raději pro aktivní odpočinek? Ať se líbí! Přijďte si zahrát bowling, kulečník, tenis a golfový trenažér vyzkouší Vaše golfové dovednosti. Přímo v hotelu je totiž k dispozici speciální golfový simulátor, který vás přenese na světově známé golfové hřiště. Pro vítěze i poražené je k dispozici noční bar. Vaše ratolesti a naši nejmenší VIP hosté najdou útočiště v dětském koutku a hřišti plném zábavy. Hledáte vhodné místo pro obchodní jednání, firemní akci, seminář, setkání či jiné společenské akce?Pro Vás i Vaši společnost Vám nabízíme využít služeb našeho zařízení. Zajistíme Vám kompletní servis "šitý na míru" a individuální přístup s přihlédnutím na všechny Vaše představy a požadavky.



Hotel Plejsy se nachází v krásném prostředí Spiše a Malého Slovenského ráje, které jsou bohaté na historii a nenahraditelné svými přírodními krásami a jedinečností. Zveme Vás navštívit alespoň některé z následujících zajímavostí a atrakcí: Spišský hrad patří mezi nejrozsáhlejší hradní zříceniny na Slovensku a zároveň i ve střední Evropě.Národní kulturní památka a lokalita Světového dědictví UNESCO. Vzdálenost: Plejsy - Spišský Hrad: 15 km Spišská kapitula Nejvýznamnější stavbou v Spišském Podhradí je pozdě-románská Katedrála sv. Martina, která je spolu s ostatními památkami v okolí Spišského hradu, zapsána do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO Malebné městečko nadchne svým klidem a krásou. Vzdálenost: Plejsy - Spišské Podhradie: 16 km Levoča Starobylé město Levoča ležící na východě regionu Spiš je doslova kulturně-historickým pokladem mezi slovenskými městy s množstvím stavebních památek vážící se k slavným dějinám města. Od června 2009 patří do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Vzdálenost Plejsy - Levoča: 31 km Jeskyně Zlá díra Jedinou známou a od roku 1999 zpřístupněnou jeskyní v nejbližším okolí je Jeskyně Zlá Díra u obce Lipovce. Špatná Díra je výjimečná právě velmi citlivým způsobem zpřístupnění, při kterém návštěvník s přilbou na hlavě prochází s průvodcem tajuplné podzemí. Vzdálenost: Plejsy - Lipovce: 26 km Zámeček v Markušovcích, letohrádek Dardanely Původně renesanční, později rokokově upravený zámeček obklopený parkem, reprezentační sídlo feudálních majitelů v centru obce Markušovce - Mariássyových. V areálu zámečku letohrádek Dardanely. Vzdálenost: Plejsy - Markušovce: 25 km Národní park Slovenský ráj Slovenský ráj je turisticky mimořádně přitažlivou krajinou krasových planin a soutěsek, které turisté překonávají po žebřících pod hučící vodopády a povrchové krasové jevy. V roce 1988 byl prohlášen za národní park. Má rozlohu 19 763 ha a ochranné pásmo 13 011 ha. Vzdálenost: Plejsy - Slovenský raj: 35 km Aquacity Poprad Relaxačno-sportovní areál Aquacity v Popradě využívá geotermální energii popradského vrtu s teplotou téměř 50 ° C. Vzdálenost: Plejsy - Poprad: 56 km








Žádné komentáře :

Okomentovat